Тестът за наркотици е отчел употребата на „амфетамин“На 15.07.2022г. около

...
Тестът за наркотици е отчел употребата на „амфетамин“На 15.07.2022г. около
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор блъсна на заден ход четири автомобила в Русе

Тестът за опиати е отчел използването на „ амфетамин “

На 15.07.2022г. към 23:50 часа е постъпил сигнал в дежурна част при ОДМВР - Русе, че в центъра на град Русе е настъпил пътен случай.

Местопроизшествието е посетено от наряд на „ Пътен надзор “ при бранш „ Пътна полиция “. При идване на място е открит лек автомобил марка ‚Ауди “ модел „ А3 “ с русенска регистрация и 20 годишният му лидер от гр. Русе, който е недееспособен.

При прекосяването си по улица "Цариброд ", 20 годишният недееспособен лидер на МПС поредно при маневра обратно удря спрелите от двете страни на улицата три леки автомобила с русенска и един със софийска регистрации като нанася материални вреди и на четирите автомобила.

Водачът е пробван за използван от него алкохол и наркотични субстанции, като пробата за опиати е отчел използването на наркотични субстанции „ амфетамин “/„ метамфетамин. Издаден му е ваучър за здравно проучване и е конвоиран до УМБАЛ "Канев ", където е дал кръвна проба и проба от урина за здравно проучване.

От информация в КАТ регистрация, за благосъстоятелност на лекия автомобил е открито, че той е владеене на 23 годишен юноша също от град Русе.

На нарушителя е формиран акт за осъщественото нарушаване и е формирано бързо произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР