Тесни вътрешно-партийни интереси, а не интересите на българските граждани, са

...
Тесни вътрешно-партийни интереси, а не интересите на българските граждани, са
Коментари Харесай

Гърми скандал! Човек на Киро заподозря Нинова в подмолен план срещу мандата на „Промяната“

Тесни вътрешно-партийни ползи, а не ползите на българските жители, са изиграли решаваща роля за отхвърли на Българска социалистическа партия да поддържа декларацията на „ Продължаваме промяната “.

Това заподозря ръководителят на Парламентарната група на Политическа партия – Андрей Гюров.

Веднага откакто Румен Радев връчи втория изследователски мандат на претендента за министър председател на харвардите – акад. Николай Денков, от „ Промяната “ разпространиха декларация с четири предпочитани национални цели.

Внесоха също по този начин в деловодството на Народното събрание плана за декларация, който оферират за поддръжка от всички партии в Народното събрание. А, че левицата няма да поддържа декларацията на „ Продължаваме промяната “ стана ясно съвсем незабавно.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък съобщи, че към този момент гледа към третия мандат, което значи безапелационна неподкрепа на „ Промяната “.

„ Доста изненадващо държание. От една страна, те участваха в договарянията и бяха наясно с редакцията на документа до последния миг. Тук евентуално има някакви тесни вътрешно-партийно съображения за това държание от една страна, може би очакване за третия мандат, от друга – знаете, че следва Конгрес в Българската социалистическа партия за избор на водач. Може би тези основание са изиграли своята роля за отдръпването на поддръжката им за документа “, съобщи Андрей Гюров пред БНР.

Той разкри и за какво срещата сред Политическа партия и президента Радев се е проточила прекомерно дълго.

„ Говорихме в детайли за напъните, които ние вършим и диалозите ни с обособените парламентарни групи. Говорихме за провокациите, които стоят пред страната и нашите визии, които не всеки път съответстват на 100 %, по какъв начин те могат да бъдат решени. Обсъдихме тематики, които са залегнали в нашата заявления – новаторска стопанска система, сигурност и господство на закона, превъзмогване на неравенствата. Мислим, че към тези тематики би трябвало да има обединяване. Продължаваме да мислим, че вторият мандат е същински късмет за страната. Правим всичко допустимо даже и дребен този късмет да бъде оптимално употребен “, добави Андрей Гюров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР