Tesla явно ще успее да достигне производството на 5000 електромобила

...
Tesla явно ще успее да достигне производството на 5000 електромобила
Коментари Харесай

Tesla увеличи производството на Model 3 до 3500 електромобила на седмица

Tesla очевидно ще успее да доближи производството на 5000 електрическия автомобил Model 3 на седмица. Именно към сходно произвеждане се стреми Илън Мъск и по всичко проличава, че обстановката в това отношение се усъвършенства.
Мъск е изпратил писмо по електронната поща до всички чиновници на компанията. В писмото се споделя, че Tesla към този момент създава по 500 електрическия автомобил Model 3 дневно или 3500 на седмица .

В своя Twitter акаунт Илън Мъск споделя, че някои поточни линии към този момент създават и по 700 електрически автомобила на ден. И поздравява всички с постигнатия резултат.

Мъск добавя, че е почнало производството и на модифицираната версия на Model 3, оборудвана с два електродвигателя. Изглежда че към този момент е насъбран нужния опит, тъй като поточната линия за производството на новия електрически автомобил е издигната единствено за три седмици. Използвани са относително малко запаси.

Въпреки това, Илън Мъск отбелязва, че индустриалните линии на някои места към момента имат потребност от радикални усъвършенствания. Той сподели още, че отива в завода на Tesla във Фримонт, с цел да управлява персонално целия развой. Tesla имаше желание да изкара електрическите автомобили Model 3 на световния пазар през месец юли тази година. Но се наложи проектите да се трансформират и световните продажби бяха отсрочени за края или началото на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР