Tesla цели да пусне самоуправляващите се автомобили до края на

...
Tesla цели да пусне самоуправляващите се автомобили до края на
Коментари Харесай

Tesla цели да пусне самоуправляващите се автомобили до края на 2022 г

Tesla цели да пусне самоуправляващите се коли до края на 2022 година, разгласи изпълнителният шеф Илон Мъск в понеделник. Мъск направи мненията по време на енергийна конференция в Норвегия, като сподели, че транспортните средства няма да се нуждаят от хора водачи. Компанията се надява да има позволение за транспортните средства в Съединени американски щати и Европа, само че графикът зависи от утвърждението на регулаторите.

Текущият пакет за цялостно независимо ръководство на Tesla, или FSD, коства 15 000 $, с цел да се добави към транспортно средство. Пакетът разрешава на транспортното средство да стопира самостоятелно на знаци за прекъсване, да паркира, да реагира на трафика, и да ръководи както по автомагистралите, по този начин и по градските улици, съгласно компанията.

Актуализираната версия ще разреши на транспортните средства да се движат сами, без да е нужен човек.

Мъск предвижда, че притежателите на изцяло самостоятелните Tesla може да ги изпратят като услуга за транспорт, до момента в който са на работа, което ще им обезпечи спомагателен приход с цената на повишен трафик в градовете.

Според него доста коли стяот неефикасно на паркинг, а може да освободят места, в случай че се движат от самото начало. Мъск твърди, че трафикът ще бъде „ безразсъден “, откакто колите станат повече самостоятелни и електрически, вероятност, която би облагодетелствала доста една от другите му компании.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР