Tesla потвърди, че създадената с Panasonic гигафабрика е достигнала скорост

...
Tesla потвърди, че създадената с Panasonic гигафабрика е достигнала скорост
Коментари Харесай

Gigafactory на Мъск произвежда повече от всички останали производители взети заедно

Tesla удостовери, че основаната с Panasonic гигафабрика е достигнала скорост на произвеждане на акумулаторни акумулатори от 20 GWh годишно. Според представителите на Tesla, това е повече, в сравнение с създават всички останали производители взети дружно.
В писмо до акционерите, Tesla публично удостовери това число: „В края на месец юли производството на акумулаторни акумулатори на Gigafactory 1 доближи 20 гигаватчаса годишно. По този метод, гигафабриката стана най-големият в света производител на акумулаторни акумулатори за електрически автомобили. В момента Tesla създава повече GWh акумулатори, в сравнение с всички други производители, взети заедно„.

Съвсем същото бе оповестено и в Twitter:

Gigafactory 1 battery production has reached an annualized run rate of ≈20 GWh – more kWh than all other carmakers combined pic.twitter.com/wFIB7E72rX

— Tesla (@Tesla) August 2, 2018

Оценките на пазарните аналитици посочваха съвсем същите числа, като се базираха на досегашните размери на произвеждане на електрическия автомобил Model 3. Въпросното число в този момент бе публично доказано.

В електрическите автомобили на Tesla се употребяват акумулаторни акумулатори с потенциал от 755 до 100 KWh. Това е доста повече, в сравнение с се употребяват в другите марки електрически автомобили.

Основният сътрудник на Tesla – Panasonic разгласи, че са почнали работа още три нови поточни линии. Но за угаждане на потребностите на Tesla, това към този момент не е задоволително. Но Мъск не се тормози от недостига на акумулатори. Той има намерение да построи нова гигафабрика в Китай, която ще бъде по-евтина и по-ефективна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР