Tesla официално обяви, че най-евтиният модел от серията автомобили Tesla

...
Tesla официално обяви, че най-евтиният модел от серията автомобили Tesla
Коментари Харесай

Tesla Model 3 вече поддържа функцията Summon и може да паркира самостоятелно

Tesla публично разгласи, че най-евтиният модел от серията коли Tesla Model 3 към този момент поддържа функционалността Summon.
Да си напомним, че с тази функционалност до момента можеха да се похвалят единствено по-старшите и по-скъпи електрически автомобили Model S и Model X. Функцията Summon дава на автомобила дарба да паркира безусловно независимо. При това не е нужен човек зад кормилото.

А в този момент, с добавената Summon , електрическият автомобил Tesla Model 3 може независимо да излиза от гаража и да стопира покрай свoя собственик. При тези маневри не е належащо човешко наличие. Тоест, автомобилът може независимо да излезе от гаража или от мястото, където е паркиран, да посрещне притежателя пред дома му или на изхода на паркинга. Единственото, което би трябвало да се направи, е да се натисне един бутон на дребното отдалечено. Зоната на решително приемане на сигнала за Summon е 12 метра.

Разпространението на ъпдейта, добавящ новата функционалност в електрическите автомобили Tesla Model 3 стартира да се популяризира при започване на този месец.



Илън Мъск особено акцентира в своя Twitter акаунт, че в този режим автомобилът се придвижва изцяло независимо.  Не се ръководи отдалечено и не е належащо наличие зад кормилото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР