Тесла намали цената на някои версии на Model 3 и

...
Тесла намали цената на някои версии на Model 3 и
Коментари Харесай

Тесла намали цената на някои версии на Model 3 и Model Y

Тесла понижи цената на някои версии на Model 3 и Model Y в Съединени американски щати, откакто компанията не доближи упованията си за пазара.

Началната цена за Model 3 е посочена на 38 990 $ на уеб страницата на Tesla, което е спад от 40 240 $ преди. Model 3 Long range падна от $47 240 на $45 990, a Model 3 Performance - до $50 990 от $53 240.
-->
Спортният Model Y Performance на Tesla в този момент стартира от $52 490, което е спад от предходна цена от $54 490.

От края на предходната година Tesla стартира да понижава цените на колите си по целия свят в опит да подтиква търсенето на фона на опасенията по отношение на забавянето на потребителските разноски на пазари като Съединени американски щати и Китай и с повишаването на конкуренцията в региона на електрическите транспортни средства.

Tesla постоянно трансформира цените на колите си, изключително на най-големите си пазари в Съединени американски щати и Китай.

Но последният кръг от понижения на цените идва единствено няколко дни откакто Tesla регистрира доставки за третото тримесечие на 435 059 автомобила, което не дава отговор на упованията на анализаторите и отбелязва спад по отношение на предходното тримесечие.

Главният изпълнителен шеф на Tesla - Илон Мъск, не крие желанието на автомобилния производител да преследва по-големи размери над по-големи маржове тази година.

Tesla към момента се стреми да достави 1,8 милиона автомобила тази година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР