Тервел Пулев е възхитен от представянето на Олександър Усик в

...
Тервел Пулев е възхитен от представянето на Олександър Усик в
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Не ме е срам, че съм губил от Усик!

Тервел Пулев е очарован от представянето на Олександър Усик в мача против Антъни Джошуа. Украинецът завоюва по точки мача за три от четирите пояса в тежката категория на бокса - на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова федерация (IBF).

Усик изнесе лекция на британеца и съдиите бяха безапелационни в негова изгода - 117-112, 116-112, 115-113.

През 2012 година Усик завоюва олимпийското злато още веднъж в Лондон, като на полуфиналите надви с 21:5 точки над Тервел Пулев, който остана с бронз.



" Страхотен мач, Усик сподели по какъв начин се играе бокс с ум и умения за следващ път!
За мен беше наслаждение да следя играта му против мощния физически Антъни Джошуа.
Винаги съм знаел, че няма защо да скърбя за загубата на олимпиадата от подобен боксьор като украинеца.
Именно по тази причина на всеки, който ме попита за прогноза, споделих, че Олександър Усик е равносилен на международния първенец Джошуа и е кадърен да сервира изненада за букмейкърите и множеството " разбирачи ", които енергично показваха мнение, че AJ е несломим!

Преди мача споделих, че англичанинът не е играл до момента с подобен боксьор и се оказах прав!

Това е боксът, по тази причина е популярен спорт, по тази причина му споделят " сладката просвета ". Затова тежката категория е несравнима с никоя друга и по тази причина боксът е най-използваният спорт във филмите.

За мен е чест, че съм делил един кръг с подобен боксьор като Олександър Усик и не ме е позор, че съм изгубил ", разяснява Тервел Пулев във " Facebook ".

Снимка: Reuters

Усик остава непобеден на професионалния кръг и след 19-ия си мач, при 13 извоювани с нокаут. Той бе неоспорим международен първенец в полутежка категория, като събра четирите трофеи след безапелационни победи против най-големите си противници.

За Джошуа, който има 25 триумфа, провалянето е едвам второ по-късно от Анди Руис в Ню Йорк на 1 юни 2019 година, когато бе нокаутиран в седмия рунд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР