Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно

...
Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно
Коментари Харесай

НАП продава оръжие на търг с тайно наддаване

Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите София продава на търг с скрито наддаване 1165 револвери на обща стойност 126 285 лева, или към 108 лева за револвер. Част от оръжията са конфискувани от Министерство на вътрешните работи от притежатели, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със правосъдни или прокурорски актове. Все отново това е начална цена и при търга цената на даден револвер може да се усили. Чисто нов револвер „ Макаров “ коства 400 лева, а на черно може да бъде открит и за 200 лева Най-евтини на пазара са револверите „ Тулски-Токарьов “, известни като ТТ.

Предлаганите револвери са разграничени в общо 3 групи, като кандидат-купувачите имат опция да наддават за една или повече от тях. Те могат да видят оръжието единствено след предварителна поръчка, направена до 31 август 2023 година Огледите и предложенията за присъединяване в търга ще се вършат от 13 септември до 15 септември 2023 година за всяка група поотделно.

Пистолетите се съхраняват в Централния оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи.  За присъединяване в търга, който е плануван за 20 септември, се позволяват единствено лица, платили депозит 20% от началната тръжна цена за съответната група, и които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения. 
Повече информация за изискванията и условията към участниците в търга може да бъде открита в Портал за продажби на национална организация за приходите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР