Териториалната битка в Игри на волята: България“ този понеделник завърши

...
Териториалната битка в Игри на волята: България“ този понеделник завърши
Коментари Харесай

След драмата: Жълтите отново №1 в Игри на волята

Териториалната борба в „ Игри на волята: България “ този понеделник приключи със напълно ново систематизиране за трите племена. Жълтите съумяха да сграбчен безкомпромисно успеха след две седмици на Дивата река и да се завърнат измежду богатствата на Резиденцията. За първи път от началото на третия сезон на формата, Бойците ще се сблъскат с тежките условия на Дивата река, а Приключенците видяха по какъв начин наподобява Стопанството.

Въпреки загубата на Габриела и двете седмици на Дивата река, Жълтите съумяха да съберат нужната мотивация и сили, и разгромиха другите два тима в тежка и напрегната борба, която стартира и приключи с проливен дъжд. Емоцията от успеха и предстоящата изобилна храна бяха придружени с доста щастливи крясъци и обятия в племето, макар леките пререкания сред участниците преди този момент.

Двете свежи попълнения при Бойците не помогнаха на племето да завоюва по-висока позиция и последва първата им среща с Дивата река. Въпреки слабата игра на Мани, тя не падна по тил и отхвърли да признае виновност пред съотборниците си, което докара до следващата остра замяна на реплики.

Приключенците останаха сюрпризирани от положителните условия в Стопанството и одобриха новия си дом с наслада. След напрегнатия избор на капитан, часове преди териториалната борба, двата лагера в племето не стоплиха връзките си, а в противен случай – свадите, разделянето и новите тактики, взеха превес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР