Тенденцията в грима беше безспорно най-голямата лятна тенденция. Този тип

...
Тенденцията в грима беше безспорно най-голямата лятна тенденция. Този тип
Коментари Харесай

4 тоалета, вдъхновени от грима Latte

Тенденцията в грима беше несъмнено най-голямата лятна наклонност. Този вид грим се състои от топли, земни тонове, които основават натурален, само че изтънчен тип. Лате гримът включва цветове като кафяво, карамел, кафяво-червено и други сходни нюанси, които се комбинират, с цел да основат топла и приятна визия.

Сега тази наклонност в грима минава в есенната мода. Топлите, земните тонове на лате грима могат да се комбинират с есенните цветове и да основат съвършения есенен тип. Тази наклонност може да се включи в разнообразни есенни тоалети.

Един от методите да включите наклонността в есенните си тоалети е да носите обичаните си в кожени панталони в кафяв цвят, които да комбинирате с бяла риза и диадема с камъни.



Друга алтернатива е да се добави тренчкот, който е съвършеното есенно облекло, пола и чифт балеринки, които да са в земни тонове.



Перленото колие е съвършен акцент към всеки тоалет. Ако търсите нещо по-женствено, може да се избере цветна рокля с цветя, която да се комбинира с обувки в бял цвят. Роклята на цветя е класическа есенна дреха, която може да се носи с ботуши или токчета, което я прави идеална както за дневни, по този начин и за нощни събития.



Комбинацията от блейзър и панталон е друга класическа есенна визия, която в никакъв случай не излиза от мода. Блейзърът прибавя нотка грациозност, до момента в който панталонът обезпечава комфорт и деловитост. Тази композиция може да се носи с блуза или пуловер, което я прави съвършена както за офиса, по този начин и за ежедневни излизания.



Тези типичен есенни дрехи са от значително значение за довеждане докрай на всяко облекло и в никакъв случай няма да излязат от мода. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР