Тенденциите във фитнесa се менят почти толкова бързо, колкото тези

...
Тенденциите във фитнесa се менят почти толкова бързо, колкото тези
Коментари Харесай

Фитнес тенденциите тази година

Тенденциите във фитнесa се менят съвсем толкоз бързо, колкото тези в света на модата. Ето какво виждаме през 2019 към този момент.

Пътеката за бягане се завърна

По време на първия взрив на кардиото, пътеката беше може би единственият апарат, който всеки във фитнеса използваше. След това той беше преместен от велоергометъра, поради практичността му. Но тази година тичането още веднъж се завръща.

Разбира се, не и без усъвършенствания. Сега доста от хората пробват да вършат разнообразни вариации върху механичната лента. Сред любимците е упражнението, в което на забавено движение, вървиш встрани, клякайки на всяка крачка.

 Фитнес трендовете тази година

Интервални тренировки в нов тип

Бързите и мощно натоварващи кардио извършения не са излизали от мода, само че в този момент ги виждаме по-често в другите им вариации. Много хора пробват тренировките Табата, които тази година са може би най-обещаващият способ.

Потруди се във фитнеса и след това на работа

Много от работещите хора изпитват усложнение да вървят постоянно на фитнес и да съчетават всичките си задължения. Затова множеството от тях избират да се разсънят по-рано и да упражняват преди работата.

По-кратки тренировки

По същата причина се е понижила и дължината на сесиите във фитнеса. Търсят се по-интензивни и натоварващи извършения, които да компенсират за по-малкото време.

Приложения за макроси

Почти няма значение на каква диета сте, в случай че желаете да сте съвременни, би трябвало да записвате всяка хапка в особено приложение. Този вид приложения най-често наблюдават калориите, протеините, мазнините и въглехидратите, които одобряваме. Така по-лесно се открива калориен недостиг и затова можем да направляваме килограмите си по-сигурно.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР