Температурата на желаещите да посетят моловете ще бъде мерена на

...
Температурата на желаещите да посетят моловете ще бъде мерена на
Коментари Харесай

Термометър ни чака на входа на мола

Температурата на искащите да посетят моловете ще бъде мерена на входа. Ще се управлява и броят на влизащите в комерсиалните центрове. Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев пред bTV.

В моловете ще може да се употребяват терасите на заведенията в моловете, които са навън. Носене на маска в закрито помещение ще е наложително и в мола също.

В края на идната седмица е допустимо да бъдат отворени детските градини и фитнесите, сподели още доктор Кунчев. 

Вероятно ще понижим продължителността на каратината от 28 дни за заболели от ковид. Тя породи от обстоятелството, че се натъкнахме на случаи, при които хората не престават да дават позитивни резултати и след 14 дни.Ще понижим този сток на 14 дни.

Задължителната 14 дневна карантина може да падне през юни. По отношение на каратината  аз съм оптимист, че нея няма да я има и не тъй като ние сме решил по този начин, а тъй като целият Европейски съюз ще стигнат до този извод.

Нормалното развиване е тези бариери да паднат, само че да незабавно би трябвало да заместим с една добра система на надзор, който рано да хваща случаите. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР