Темпът, с който китайската армия развива способностите си е зашеметяващ,

...
Темпът, с който китайската армия развива способностите си е зашеметяващ,
Коментари Харесай

Американски генерали в шок от новото оръжие на Китай

Темпът, с който китайската войска развива качествата си е замайващ, до момента в който Съединени американски щати изостава поради брутална администрация.

Това разяснява вторият по сан военачалник в Съединени американски щати Джон Хийтън, откакто по-рано през днешния ден най-висшият US пълководец ген. Марк Мили удостовери публично, че Пекин тества хиперзвукови оръжия, съобщи CNN.  Според Мили, който е ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, тези проби са създали толкоз мощно усещане на Вашингтон, колкото и изстрелването от Съюз на съветските социалистически републики на първия в света неестествен сателит на Земята.

През последните пет години Съединени американски щати са провели пет теста на хиперзвукови оръжия, а Китай – стотици, посочи заместник-председателят на Комитета на началник-щабовете военачалник Джон Хейтън. Той обаче отхвърли да разкрие детайлности за неотдавнашния китайски тест на хиперзвуков аероплан, по време на който се твърди, че е обиколил земното кълбо в ниска орбита. „ Не мога да приказвам за спецификата на скорошния тест, защото всички обстоятелства, които знам, са класифицирани. Извършеният тест провокира огромна угриженост. Но не мога да оповестя детайлностите, защото цялата информация, която имам, беше предоставена от разузнаването “, разясни Хейтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР