Темата за Северна Македония е огромна червената линия. Такава тема

...
Темата за Северна Македония е огромна червената линия. Такава тема
Коментари Харесай

Хората на Слави с ново предупреждение за Северна Македония

Темата за Северна Македония е голяма алената линия. Такава тематика в действителност е допустимо да сътвори извънредно напрежение в обединението, тъй като тя е в основа на съдружното съглашение. Това предизвести пред Българска национална телевизия депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов. Той прикани, в случай че някой е водил диалози подмолно да се вдигне ветото, да ревизира позицията си.

За това дали би трябвало да се изпраща оръжие за Украйна, Балабанов съобщи, че в обстановка на война, като сътрудник на НАТО и Европейски Съюз, би трябвало да бъдем оптимално обединени и да имаме ясна позиция - освен в обединението, а в цялата пленарна зала, в това число президентът и Министерският съвет.

Не е решение напук Любомир Каримански да не отдръпна кандидатурата си за гуверньор на Българска народна банка, а наше свободно и демократично право. Казусът като борба за поста на гуверньор на Българска народна банка не е заложен в съдружното съглашение, изясни още Станислав Балабанов.

Бяхме задоволително предвидими в нашия претендент, уверени в качествата и професионализма и направихме това, което този парламент разрешава - да го издигнем за претендент. Какво ще наредят партийните структури и по какъв начин ще гласоподават депутатите в петък, това е различен въпрос. Ако има нужната воля и съвест, господин Каримански в петък ще бъде определен за гуверньор на Българска народна банка, безапелационен е Балабанов.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР