Темата за независимостта на испанската автономна провинция Каталуния доминира политическия

...
Темата за независимостта на испанската автономна провинция Каталуния доминира политическия
Коментари Харесай

Агентът на Неймар подписа смъртната присъда на Барселона


Темата за независимостта на испанската самостоятелна провинция Каталуния господства политическия дискурс в Европа в последните седмици.

Немаловажна част от всички " За " и " Против " е и ориста на футболния гранд Барселона, където играе мегазвездата Лионел Меси и куп други качествени футболисти.

Сред тях обаче към този момент не е бразилецът Неймар, който избра офертата на Пари Сен Жермен през лятото и напусна каталунската столица. Според сътрудника на футболиста Вагнер Рибейро решението на Неймар е повече от вярно.

" Защото една самостоятелна Каталуния ще се трансформира във футболно отношение в Люксембург, а футболен клуб Барселона напряко ще почине ", безапелационен е Рибейро.

Съдбата на футболния клуб към този момент тревожи и шефовете му, които не разрешиха на своите чиновници да разясняват тематиката за независимостта с изключение на в персонално качество.

Парламентът на Каталуния разгласи самостоятелност от Испания на 27 октомври, а ден по-късно беше разхлабен от испанското държавно управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР