Telltale Games обяви пускането на втория епизод от своето приключение

...
Telltale Games обяви пускането на втория епизод от своето приключение
Коментари Харесай

Вторият епизод на Batman: The Enemy Within е тук, а първият вече е безплатен

Telltale Games разгласи стартирането на втория епизод от своето премеждие Batman: The Enemy Within . Той се назовава The Pact и е разполагаем от през днешния ден за PC, Mac, PlayStation 4 и Xbox One, както и за Android и iOS .

Добрата вест за мобилните геймъри е, че първият епизод там към този момент е безвъзмезден , тъй че може да го пробвате без да губите нищо. Характерът на геймплея е много подобаващ за тъчскрийн ръководство, по тази причина мобилната платформа в действителност е добър метод да се запознаете с играта.

Както предните игри на Telltale Games, Batman: The Enemy Within също има епизодичен формат . Вторият епизод ни демонстрира много нови герои, в това число Harley Quinn и Bane, до момента в който самият Брус Уейн захвърля маската и заплаща и се пробва да проникне в скрито общество като самия себе си.

Ако играете на PlayStation 4 или Xbox One, от 6 декември ще може да си закупите и физическа версия на играта , която съдържа първия епизод и код за свалянето на всички останали. Цената е 30 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР