Телевизионният водещ Камен Воденичаров, когото цяла България познава като съосновател

...
Телевизионният водещ Камен Воденичаров, когото цяла България познава като съосновател
Коментари Харесай

Какво става? Легендарен наш водещ закъса за пари

Телевизионният водещ Камен Воденичаров, който цяла България познава като съосновател на хитовите продукции на 90-те  „ Ку-ку ” и „ Каналето ”, сега живее напълно непретенциозен живот. Ако не беше позната физиономията му, по нищо нямаше да се разграничава от минувачите по улиците.

Тази заран Камен Во е бил видян да паркира колата си на частен паркинг в центъра на София, само че каква изненада, когато се оказало, че кара напълно елементарен червен „ Ситроен Берлинго ”, който е на най-малко 15 години и който прилича кола от вида „ баничарка ”. Кукувецът излязъл от него с стара жена, за която се допуска, че е майка си.
-->
Интересното е по какъв начин по този начин изпълнителят на „ Не съм избягал ” кара такава „ смачкана ” кола, питат се негови фенове.

Комикът и не се облича с най-скъпите облекла, не употребява най-скъпата козметика и води един напълно елементарен живот.

Не е ясно дали е непретенциозен целеустремено или има друга причина.

Финансовото положение на артиста очевидно в действителност не е цветущо, тъй като се наложило дамата с него да доплати таксата за паркинга, написа Марица..

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР