Телевизионните награди Еми, които се връчват за дневни сериали и

...
Телевизионните награди Еми, които се връчват за дневни сериали и
Коментари Харесай

Раздадоха Емитата за първи път онлайн

Телевизионните награди " Еми ", които се връчват за дневни сериали и шоута, за пръв път бяха раздадени на виртуална гала, предадоха от Асошиейтед прес.

" Младите и неспокойните " завоюва за най-хубава драма, както и 4 наградата в механически категории.

Джейсън Томсън, който играе Били Абът в сапунената опера, завоюва първата си премия " Еми " за основна роля в драма. Той е третият артист, превъплътил се в облика, който печели след Дейвид Том през 2000-а и Били Милър през 2010, 2013 и 2014 година. Томсън има пет предходни номинации за присъединяване си в " Централна болница ", само че не бе печелил до момента.

Елън Де Дженерис получи трофея за най-хубаво развлекателно токшоу, което носи нейното име.

" През идващите две години ще изпозлвам моето шоу като платформа за смяна. Тя ще дава гласност на чернокожите и цветнокожите и ще образова аудиторията. Повече от всеки различен път усещам, че това е отговорност, която ние би трябвало да поемем, с цел да настъпи промяна ", сподели Де Дженерис, която се включи от вкъщи си, както и всички останали.

Брайтън Джеймс от " Младите и неспокойните " бе отличен за поддържаща роля, а Ева ЛаРю завоюва в категорията за гост-изпълнител в сериала.

" Светът се бори против расовата неправда и нашата отговорност като хора е да се образоваме и да вземем ограничения, тъй като до момента в който всички не признаем, че има проблем, той няма да бъде решен ", сподели Джеймс от дивана в дневната си.

Алекс Требек завоюва за втора поредна година като водещ на тв играта " Заплаха! ". Той е притежател на шест награди " Еми " за работата си в шоуто и премия за изцяло творчество през 2011-а. 79-годишният Требек се бори с рак на панкреаса, само че продължава да води.

" Ще бъда почтен - това е потрес, изключителна изненада за мен. Като човек, който е бил номиниран 32 пъти и печелил седем пъти, мога да кажа от висотата на тази позиция, че да печелиш е по-добре ", коментира Требек по време на виртуалната гала.

Хедър Том от " Дързост и хубост " завоюва за основна женска роля за дългогодишното си преобразяване в облика на Кейти Логан. Тамара Браун бе отличена за поддържаща роля в " Централна болница ".

Певицата Кели Кларксън завоюва в категорията водещ на развлекателно токшоу за първия сезон на " Шоуто на Кели Кларксън ".

" Централна болница " се снабди и с награди за постановка, а премията за сюжет отиде при екипа на " Дързост и хубост ".

Оливия Роуз Кийган от " Дните на нашия живот " завоюва в категорията млад актьор/актриса в трагичен сериал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР