Телевизионната звезда бе основен претендент за тази почетна роля, но

...
Телевизионната звезда бе основен претендент за тази почетна роля, но
Коментари Харесай

Странната причина, поради която Опра Уинфри ОТКАЗА да кръсти принцеса Лилибет

Телевизионната звезда бе главен кандидат за тази почетна роля, само че тя отхвърля с много чудноват мотив.

Нетолкова от дълго време в Калифорния се организира частна гала за кръщенето на принцеса Лилибет, щерка на херцозите на Съсекс. Името на кръстницата на момичето към момента се пази в загадка, само че сигурно се знае, че това не е Опра Уинфри, която бе един от главните кандидати за тази роля. Разказваме ви какво накара тв звездата да откаже кралските почести.

Опра Уинфри е добра другарка на Меган, бе поканена на сватбата ѝ с Хари и в този момент живее в съседство с херцозите в Монтесито. Тя би била съвършен избор за ролята на кръстница Лилибет, само че самата телевизионна водеща отхвърля тази чест.

„ Не е нужно да съм кръстница, аз съм кръстницата по дифолт. Аз съм съседка, другарка и всичко останало, само че евентуално имате потребност от някой по-млад за кръстница на Лилибет “, споделя Уинфри Съсекс в документалния филм на Нетфликс за Хари и Меган.

Разбира се, доста кралски специалисти и почитатели сметнаха това просто за тактично опрощение. Според тях Опра има по-лични претекстове. Може би тя не желае да бъде част от непрекъснатите кавги към херцозите и сложните им връзки с кралското семейство.

Освен Опра, Серина Уилямс, Амал Клуни, Елън Дедженеръс и дългогодишната другарка на Меган Джесика Мълроуни бяха обсъждани за ролята на кръстница на Лилибет. Нямаше обаче информация кой тъкмо е почетен с тази чест.

Но името на кръстника на бебето към този момент е известно. Това е милиардерът Тайлър Пери, в чиято къща херцозите останаха няколко месеца незабавно след преместването си в Съединените щати. Бизнесменът бе забелязан да идва в Монтесито малко преди кръщенето. Новината, че точно Пери е станал кръстник на Лилибет, не изненада кралските почитатели, защото във финалния епизод на „ Хари и Меган “ самият той потвърдждава, че двойката го е питала за това още през 2021 година Според Тайлър херцозите му се обадили и му споделили: „ Бихме желали да бъдеш кръстник на Лили “. „ Отне ми минута, с цел да схвана какво желаят. И си помислих: „ Ще бъде огромна чест за мен “, споделя Пери в сериала.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР