Телевизионната лицензионна такса ще се повиши от £159 на £169,50

...
Телевизионната лицензионна такса ще се повиши от £159 на £169,50
Коментари Харесай

Имам ли нужда от телевизионен лиценз на BBC? Обяснени правила преди цената да се повиши до £169,50 следващия месец

Телевизионната лицензионна такса ще се увеличи от £159 на £169,50 от този април – само че в действителност може въобще да не се постанова да плащате за такава.

Всичко зависи от това какви стратегии гледате, дали гледате телевизия онлайн или наваксваща телевизия, или в случай че гледате BBC iPlayer. Не е нужно да плащате за ефирен лиценз, в случай че просто имате тв приемник, само че не го гледате.

Но би трябвало да имате ефирен лиценз, в случай че гледате или записвате телевизионни стратегии онлайн, без значение дали това е на тв приемник, настолен компютър, преносим компютър, таблет или телефон. BBC iPlayer също изисква лиценз за телевизия - и това е както за телевизия онлайн, по този начин и за гледане на излъчвания за наваксване и евакуиране на наличие.

Въпреки това, в случай че гледате излъчвания за наваксване, като употребявате други услуги за стрийминг - като Netflix, Amazon Prime, ITVX, Disney Plus, YouTube, All 4 или My5 - тогава не се нуждаете от ефирен лиценз. Ако гледате излъчвания онлайн посредством тези услуги, ще в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР