ТелецДнес за Вас най-голям източник на вдъхновение ще бъдат хората,

...
ТелецДнес за Вас най-голям източник на вдъхновение ще бъдат хората,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Възможни са парични постъпления

Телец

Днес за Вас максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, само че досега в никакъв случай не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите другарство, и може да научите нещо ново за това, по какъв начин изглеждате в очите на близките. През втората половина на деня у Вас може да зародят хрумвания, какво хубаво може да извършите за някой от околните си другари. Споделете с останалите най-хубавите свои качества и положителното си въодушевление, и дано това да Ви стане табиет.
 

Близнаци

Това не е най-успешният и слънчев ден, само че не е и обезсърчителен. Ще избягвате компликациите с помощта на своето умеене да се договаряте с хората, и като се вслушвате в тези, които имат забележителна тежест в обществото. Това е ден на дипломатичност, търсене на взаимни отстъпки и лавиране сред Сцила и Харибда. Но резултатът от труда Ви няма да Ви разочарова. Ще съумеете да уредите връзките си с околните и да оправите връзките в фамилията. Обострената вътрешен глас ще Ви помогне да разбирате всички от половин дума, и да се досещате дори за това, което те биха желали да скрият. Получената информация ще употребявате извънредно с благородна цел.
 

Рак

Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!
 

Лъв

Лъвовете са подготвени на прекалено много неща поради промени в живота, които им се костват доста нужни. Да се отърсите от предишното е елементарно: отказвайки се предходните проекти и връзки, Лъвовете дори и не се замислят, че могат да слагат някого в комплицирана обстановка, или да причинят на някого болежка. Именно по тази причина денят ще бъде обвързван с остри спорове, тежки, а от време на време жестоки способи за реализиране на мечтаното. Впрочем, във Вашето близко обграждане безусловно ще се откри човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно с помощта на това няма да разрушите граденото с години...
 

Дева

Днес главен въпрос ще бъдат тайните и тяхното опазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички секрети. Трябва да се убедите, че сте безусловно уверени в своето решение, преди да кажете даже и дума. И помнете, че през днешния ден, с помощта на въздействието на звездите, освен на Вас ще бъде мъчно да пазите загадка. Възможно е това да се каже извънредно комплицирана здача, изключително в случай че се отнася за бранене на фамилни секрети. Бъдете по-сдържани и почтени, а в случай че е нужно, избройте до 100, преди да кажете нещо.
 

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че би трябвало да помните, че има заплаха да отидете прекомерно надалеч. Втората Ви половинка ще бъде лишена от задоволително внимание, а сътрудниците може да изпитат професионална ревнивост. Изключително деликатната и търпелива трудова активност ще даде предстоящите плодове. Звездите споделят, че Ви се предлага да спазвате лека диете, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в избухлив разказ. Не бъдете наивани: на всички места Ви чакат подводни камъни.
 

Скорпион

Възможно е през днешния ден да не звучи музика, само че точно като музика ще Ви се коства всичко през този ден. Щом заговорите с индивида, който е до Вас, гласът Ви ще му прозвучи също като музика. В това няма никакво подозрение. Ако пък би трябвало да поднасяте някакви извинения, или да извършите признане за някакви усеща, всяко закъснение би било голяма неточност.
 

Стрелец

Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.
 

Козирог

Изглежда на Козирозите следва да създадат нещо доста значимо. И то - неотложно. В един миг цялото семейство ще се окаже откъснато от ежедневните си отговорности, с цел да Ви спомага в този доста значим развой.И би трябвало да знаете: домашните Ви няма да изпитват към Вас особени благодарности по този мотив.
 

Водолей

Днес са вероятни огромни парични приходи, като приходите е евентуално да дойдат от организации и от социална активност. В персоналните връзки се концентрирайте върху това, което от дълго време сте желали да измененията, като работете върху минусите дружно с колегата. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови настоятелен сътрудници.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите  това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР