ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта

...
ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта
Коментари Харесай

Тези ЗОДИИ винаги се обвързват адски трудно

ТЕЛЕЦ

Телците са упорити и доста държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това постоянно е предизвикателство даже за най-търпеливи. Телците имат проблем с това, да се научат да вършат взаимни отстъпки. 



БЛИЗНАЦИ
3-те зодии, които сменят най-вече сътрудници
В живота има два вида хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през огромно търсене и доста сътрудници,...

Близнаците са доста съответни в това, какво желаят. Често пъти се отхвърлят при първия минус, който виждат от колегата. Когато не са на едно мнение с половинката, стават раздразнителни и нападателни. 

СКОРПИОН

Скорпионите са буйни и заобичват бързо и мощно. Трудно е обаче да се обвържете с тях, тъкмо поради мощните им усеща. Колкото мощна е обичта им, толкоз е и ревнивостта им. Те показват възприятията си незабавно, без да мислят за възприятията на другите.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците се влюбват бързо и мощно. В началото на връзката с тях всичко е " цветя и рози ", само че е мъчно да останете по отношение на тях, тъй като бързо ще ви одобряват за даденост и може да оставят на назад във времето вашите усеща и мисли.
5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ
РАК Имали сте задоволително неприятен шанс в живота си, с цел да знаете по-добре, в сравнение с да се забърквате с някой, който даже леко се усеща...



ВОДОЛЕЙ

Водолеите мъчно намират сътрудник за сериозна връзка, тъй като постоянно не почитат възприятията му. В същото време обаче изискват да бъдат уважавани, ценени и да им се показва обич съвсем от самото начало.

РИБИ

Рибите имат податливост да се затварят в себе си и изолират половинката. Когато опитате да разговаряте с тях, ще станат отбранителни. С тях е нужно доста самообладание.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР