Телерик Академия обяви, че през март стартира безплатни работилници по

...
Телерик Академия обяви, че през март стартира безплатни работилници по
Коментари Харесай

Телерик Академия с безплатни работилници по програмиране през март

Телерик Академия разгласи, че през март започва безвъзмездни работилници по програмиране за начинаещи с едни от най-търсените технологии

Java и.NET. В рамките на общо осем вечерни занимания в обучителния център на Телерик Академия участниците ще усвоят основите на програмирането и ще се приготвят за кандидатстване в Telerik Academy Alpha – 6-месечна стратегия за кариерен старт в ИТ. Работилниците са отворени за всички искащи, като е нужна предварителна регистрация за заниманията с фокус върху Java,.NET и Quality Assurance (осигуряване качеството на софтуера). От участниците не се изисква предходен опит или знания по програмиране. Те ще разполагат с подбрани въведителни материали и на практика задания, с които да се приготвят независимо у дома преди всяка среща.



По време на практическите работилници водещите софтуерни трейнъри на Телерик Академия ще дават отговор на въпроси и подкрепят напредъка на участниците, с цел да навлязат те бързо и решително в областта на програмирането.

Работилниците ще се организират един път седмично от 19:00 ч. до 21:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост. Участниците могат да избират сред работилници с:

- Java на 13 и 20 март и 3 и 10 април 2019 година

-.NET на 27 март, 9 и 23 април и 7 май 2019 година

Практическите занимания служат като първа стъпка към професионална реализация в ИТ. С тяхна помощ участниците ще натрупат нужните умения и процедура за сполучливо кандидатстване в една от стратегиите Telerik Academy Alpha с Java,.NET или Quality Assurance (QA). Приемът за тях е отворен до 15 април 2019 година

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР