Телепатичните знаци не са шега! Нашето подсъзнание е много развито

...
Телепатичните знаци не са шега! Нашето подсъзнание е много развито
Коментари Харесай

5 необичайни знака, че някой мисли за вас

Телепатичните знаци не са смешка! Нашето подсъзнание е доста развито и има невероятната мощ да ни изпраща избрани сигнали. Например, в случай че човек мисли за вас, тогава мозъкът сигурно ще ви уведоми за това. Съществуват 5 телепатични знака, които ви подсказват това.
Хълцане
Нищо чудно, че споделят, че в случай че хълцането е упорито, значи някой ви помни. Тази религия съществува от доста епохи и, колкото и да е необичайно, тя е вярна. По време на хълцане мозъкът получава сигнали, човек се разсейва от работата и всичко, което съществува в света, с цел да постави завършек на неприятното хълцане. Между другото, най-често човек прибягва до телефона или беседва с най-близките си.
Бели пера
Ако виждате на всички места бели пера – да, същински пера - то това е явен знак, че той мисли за вас. Но не обръщайте внимание на единственото перо, което сте срещнали преди три години. Вярно, в случай че това се случва много постоянно, тогава можете да бъдете сигурни. Факт е, че от антични времена белите птици и техните пера се смятат за знак на обич, непорочност и непорочност. Този облик и асоциация е толкоз мощно застъпена в нашето подсъзнание, че мозъкът прави всичко, с цел да притегли вниманието ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР