Тежко остава състоянието на 6-годишното дете, което беше блъснато от

...
Тежко остава състоянието на 6-годишното дете, което беше блъснато от
Коментари Харесай

Детето, блъснато от кмета на Старосел, има нужда от кръвопреливане

Тежко остава положението на 6-годишното дете, което беше блъснато от кола в Старосел. То е с контузия на белия дроб. Семейството на момчето заяви, че момченцето има потребност от кръвопреливане, като сега се търсят донори от всички кръвни групи.

По първична информация детето е притичало пред автомобила, а зад кормилото е бил кметът на селото Матея Гудев. Тестовете му за алкохол и опиати са негативни. Той е бил арестуван и след това освободен. Детето остава с заплаха за живота.

Пострадалото момченце е настанено в Детска хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги” в Пловдив. Желаещите да дарят кръв за него могат да го създадат в болничното заведение, като името на детето е Михаил Ивайлов Николов.

„ То е в тежко положение, с двустранни тежки промени, контузионен бял дроб и с няколко счупени ребра. Състоянието му е доста съществено. Нещата прогресират. Рано е да кажем по какъв начин ще свърши всичко. Дай Боже, и детето, и ние да имаме късмет”, сподели проф. Пенка Стефанова за Нова.

„ Убеден съм, че кметът е карал постепенно и случилото се е случайност. Той кара извънредно деликатно. Хората го почитат и обичат”, разяснява Иван Берберов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР