Тежко остава положението в Бургаско. Трима души загубиха живота си

...
Тежко остава положението в Бургаско. Трима души загубиха живота си
Коментари Харесай

Три жертви на наводнението в Бургаско


Тежко остава ситуацията в Бургаско. Трима души изгубиха живота си след дъждовете, продължава издирването на един човек от село Полски извор. Обявено е отчасти бедствено състояние.

Тримата починали са от селата Ливада, Равнец и Полски извор.

Към 12.00 часа, в избавителните дейности след проливните превалявания вземат участие осем пожарни автомобила, влекач, преден товарач, както и по един водолазен екип и един всъдеход "Амфибия" от РДПБЗН - Бургас и Варна – общо 64 чиновници на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

Засегнатите от наводнението обитаеми места в Бургаска област са селата Камено, Константиново, Братово, Ливада, Равнец, Черни Връх, Полски извор, Тръстиково, както и южните квартали на Бургас. Евакуирани са били трима бедстващи поданици на селата Братово, Равнец и Черни връх. Затворени за придвижване са пътят за село Извор, заради преливане на реката, както и пътят кв. Долно Езерово - село Братово.

В община Карнобат екипи на пожарната са се отзовали на 9 сигнала, работата по които към този момент е завършила. Река Велека продължава да прелива в царевското село Кости, наводнен е площадът на селото. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР