С искането да се проведе съкратено производство обвиняемият Адриян Антонов

...
С искането да се проведе съкратено производство обвиняемият Адриян Антонов
Коментари Харесай

Делото за смъртта на Ани и Явор - по съкратена процедура

С настояването да се организира кратко произвеждане обвиненият Адриян Антонов желае да признае напълно обстоятелствата в обвинителния акт, уточни неговият юрист Димитър Марковски, съобщи bTV.

Те ще се употребяват при оповестяване на присъдата, без да се събират още показания. 

 

„ Ще ви помоля през днешния ден да не завърши съвещанието и при последващо съвещание да бъдат доведени двама очевидци, които да дадат характеристична данни за обвинения “, сподели още юрист Марковски.

 

Заради тези двама очевидци, делото няма да завърши през днешния ден. Ще бъдат разпитани на последващо съвещание и най-вероятно още тогава ще има присъда.

Миналият месец се навърши една година от злополуката на столичния бул. „ Сливница “, при която влюбените Ани и Явор бяха блъснати на пешеходна пътека. Припомняме, че обвинен за гибелта на Ани и Явор е 18-годишният Адриян Антонов. Експертизи демонстрираха, че сега на конфликта, той се е движил с към 100 км/ч при ограничаване от 50 км/ч.

 

Преди по-малко от месец Софийската градска прокуратура внесе обвинителният акт против него. Той е упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР