Тежко е състоянието на бабата, която бе наръгана многократно от

...
Тежко е състоянието на бабата, която бе наръгана многократно от
Коментари Харесай

Възрастна жена буквално е накълцана от своя внук във Врачанско! Открита е в локва кръв, а едното й око…

Тежко е положението на бабата, която бе наръгана неведнъж от внука си в село Соколаре, предава BulNews. Оказва се, че нападателният юноша безусловно я накълцал и тя е с голям брой прободни рани и извадено око. В момента лекарите не престават битката за живота ѝ.
Жители на селцето разясниха че 26-годишният мъж имал психологични проблеми. Той живее в чужбина с родителите си, само че понякога се прибирал в родното си село. Вчера младежът се скарал с баба си поради друга кавга, при която той блъснал собствен съселянин. Възрастната жена му направила забележка, при което избухнал пикантен скандал. Старицата даже се обадила на другия си внук, братовчед на 26-годишния, да отиде в къщата ѝ, тъй като я е боязън.
Докато младежът дошъл обаче, драмата към този момент била ескалирала. Неуравновесеният мъж сграбчил нож и почнал да мушка където свари баба си. Нанесъл ѝ е голям брой прободни рани и извадил окото ѝ. Местните шушукат, че тя била наръгана и в интимните елементи. Когато другият внук на дамата дошъл в дома, той я заварил в локва от кръв, а нападателят се бил скрил в мазето. На мястото незабавно пристигнали екипи на полицията и незабавна помощ. Жената е откарана в болница, а причинителят на жестокото действие е арестуван.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР