Тежки обвинения в сексуален тормоз бяха отправени срещу президента на

...
Тежки обвинения в сексуален тормоз бяха отправени срещу президента на
Коментари Харесай

Нов скандал с шефа на френския футбол, обвиниха го в сексуален тормоз

Тежки обвинявания в полов тормоз бяха отправени против президента на френската футболна федерация - Ноел льо Грае. Те пристигнаха от една от най-влиятелните мениджърки в женския футбол - Соня Суид. Пред " Екип " тя разкри случай щефа на френския футбол отпреди 8 години.

" През септември 2014 година той ми се обади, сподели, че съм блестяща, че правя невероятни неща, и че желае да ме запознае с отговарящата за женския футбол във френската федерация Брижит Енрикес. Определи ми среща в неговия парижки апартамент ", показа агентката, само че когато отишла в дома му, Енрикес изобщо не била там. Льо Грае предложил (аща щампанско, само че Соня Суид отказала от боязън.
 Президентът на Френската футболна федерация: Зидан? Дори не бих му вдигнал телефона
Президентът на Френската футболна федерация: Зидан? Дори не бих му вдигнал телефона

Зидан беше един от главните претенденти за правоприемник на Дешан

" Страхувах се, че има нещо в тях - толкоз доста истории бяхме чули. Той сподели, че прави срещите си постоянно в дома си, тъй като по този начин било по-удобно за него, по-поверително и по тази причина одобрих.

Аз бях на 28 години, млад сътрудник съм, а той е президент на FFF. Но той в никакъв случай не ме е гледал като сътрудник, а по-скоро като бонбон. Да се ​​изразя вулгарно, той ме гледаше като две цици и дупе. Той ме накара да схвана, че ме желае в леглото си! ", посочи Соня Суид.

Тя увери, че пази компрометиращи есемеси: " Той написа малко, доста приказва (по телефона). Имам гласови известия и няколко есемеса: " Свободна ли си на следващия ден вечер? Настоявам! "

През 2017 година Льо Грае й изпраща известие: " Соня, отивам за третата бутилка, ще те очаквам за четвъртата ". Той желае да се причисля към него след третата бутилка. За жена, която си пробива път в тази специалност, това е мъчително ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР