Тежки истини припомни лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на Демократична

...
Тежки истини припомни лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на Демократична
Коментари Харесай

Карадайъ припомни тежки истини на Демократична България

Тежки истини напомни водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на Демократична България. Той отговори на Атанас Славов, който прочете декларация за годишнината от приемането на Конституцията. Позицията на Демократична България бе съсредоточена върху обвинявания, че партиите в Народното събрание се желали правосъдна промяна и следствие на основния прокурор.

Г-н Славов приказва с върховенството на право. Но то стартира със спазването на Конституция и настоящите закони, сподели Мустафа Карадайъ. Той напомни, че когато е належащо народните представители внасят промени в законите и Конституцията.

От януари месец ние черно на бяло сме предложили промени в Конституцията, с цел да може основният прокурор да бъде разследван, напомни Мустафа Карадайъ. Трябваше тези промени да бъдат прегледат и дружно да внесем съответните промени в Конституцията, добави той. И добави: „ Не единствено с лозунги от трибуната на Народно събрание да се сочи кой е крив и кой е прав. Това става с внасяне на текстове, а те стоят при вас черно на бяло от януари. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР