Тежки дни за Манчестър Юнайтед и треньора им Ерик Тен

...
Тежки дни за Манчестър Юнайтед и треньора им Ерик Тен
Коментари Харесай

Тен Хааг беснее! Как наказа играчите си

Тежки дни за Манчестър Юнайтед и треньора им Ерик Тен Хааг.

15 часа след шокиращата капитулация на отбоора на „ Анфийлд “,  мениджърът Ерик загар Хаг е посочил още веднъж елементи от мача на своите издънки, написа „ Дейли Мейл “. 
-->
Червените дяволи изгубиха с 0:7, с цел да запишат може би най-унизителната си загуба в историята си, защото бе и от най-големия противник Ливърпул. 

В понеделник в 9:00 часа сутринта играчите трябваше да се явят въз основата в Карингтън, където самият нидерландец е дошъл 2 часа преди този момент. 

Той въпреки всичко се опитал да окуражи тима, като е споделил на футболистите, че те би трябвало да губят увереността си и да изпадат в меланхолия. 

Тен Хаг не е посочил на тима целия дуел, а единствено определени моменти от него, за да накара играчите си да се ядосат. Още в съблекалнята след дуела наставникът е дейстнал по сходен метод, като е изискал тишина, с цел да чуят футболистите празненствата на противника. 

Нидерландецън е възнамерявал и повече сесии с психолога на тима, като желае да види реакция още в четвъртък против Бетис в Лига Европа. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР