Тежка следродилна депресия мъчи младата майка Златка Райкова, научи Уикенд.

...
Тежка следродилна депресия мъчи младата майка Златка Райкова, научи Уикенд.
Коментари Харесай

Следродилна депресия тресе Златка, хитрушата кръстила бебето Благо, за да прецака бившите жени на Джизъса

Тежка следродилна меланхолия мъчи младата майка Златка Райкова, научи „ Уикенд ”. Изкусителната русокоска тези дни подари със наследник спрягания за топплейбой някогашен футболист Благой Георгиев, само че не стопира да плаче в родилния дом. Самата тя показа, че няма никаква визия какво провокира сълзите ѝ.

Хормоните на Златка очевидно са неудържими след раждането . Младата майка не крие, че не знае на кой свят се намира. Единственото, което правела, било да плаче. Това написа някогашната моделка в прочувствено послание към своя новороден наследник, което незнайно за какво пусна в обществените мрежи. „ Вече втори ден ти си моят наследник, а аз твоята майка! Само мисълта за тебе ме кара да рева! Не знам за какво... Това ли е майчиното възприятие, чудя се!? Взеха те за малко, а все едно е цялостен век! Не знам, за какво го пиша даже, просто рева без да спирам и очаквам да си отново до мен вечно! ”, изля в обществените мрежи страстите си младата майка.

Че Златка е родила първото си дете, стана ясно в понеделник. Гордият баща заяви щастливата новина. За самия него бебето е четвърто подред от трета жена. Големите му наследник и щерка са от някогашната гимнастичка Христина Витанова, а по-късно наследник му роди единствената досега представителка на нежния пол, на която Благо се е решил да постави брачна халка – татарката Есмер Омерова. Златка обаче прецака и двете някогашни дами на мъжа си, кръщавайки бебето на самия него – Благо младши. По този метод тя също е неповторима в „ тълпата ” от дами, които раждат от Джизъса, защото до момента нито едно от децата му не е носило неговото име – предходните три са кръстени на древен герои: Йоана, Давид и Елай.

Малкият Благо е пристигнал на бял свят в частна болница в София. Родителите избират да не споделят името на лечебното заведение, евентуално притеснявайки се от натрапници. Говори се обаче, че за раждането са платени луди пари, а майката е била третирана като същинска ВИП личност. От фотографията с бебето проличава, че в случай че не с други екстри, най-малкото е разполагала с маникюристка, която я е посетила незабавно след раждането. Едва два дни по-късно изтощително за всяка жена събитие, Злати е с съвършено лакирана.

След раждането на детето пред двойката стои единствено един въпрос – ще има ли женитба? Още в завършек на предходната година Благо предложи брак на Златка с много гръмък пръстен, който ѝ сервира в Дубай. След това обаче годеницата забременя и очевидно са оставили сватбата за след раждането.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР