Тежка катастрофа затруднява движението по международен път Е-79 в района

...
Тежка катастрофа затруднява движението по международен път Е-79 в района
Коментари Харесай

От последните минути! Жесток челен удар между ТИР и кола на моста при Мездра

Тежка злополука затруднява придвижването по интернационален път Е-79 в региона на моста при Мездра, оповестява организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути. Сблъскали са се ТИР „ Мерцедес “ със софийска регистрация и врачанска „ Шкода Октавия “, ръководена от към 40-годишна жена. Камионът пътувал в посока Враца, а колата идвала отсреща, когато по неустановени все още аргументи, навлязла в лентата за насрещно придвижване.
45-годишният водач от столицата описа, че се опитал да избегне удара, само че не съумял и дамата се забила челно в него. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че предната лява гума на ТИР-а се запалила. При произшествието е потърпевша шофьорката на лекия автомобил. Тя е вдигната с кола за спешна помощ и откарана към болница, като все още няма информация за положението ѝ.
Нанесени са съществени материални вреди. Колата е смазана, има огромни провали и по предницата на ТИР-а. По шосето са разпилени голям брой елементи от двете транспортни средства. На местопроизшествието има пожарна, спешен екип и патрул на полицията. Трафикът по интернационалния път се реализира в другата лента, като колите се изчакват.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР