Тежка катастрофа между автобус с румънска регистрация и лека кола

...
Тежка катастрофа между автобус с румънска регистрация и лека кола
Коментари Харесай

Касапница по ,,Отсечката на смъртта“: Автобус с 25 човека се вряза в кола, има загинали

Тежка злополука сред рейс с румънска регистрация и лека кола с – нидерландска, е станала към 2:00 часа в нощта на 6 август на пътя Велико Търново – Русе, в сектора сред селата Куцина и Поликраище, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

По първични данни рейсът, ръководен от турски жител, удря лекия автомобил, който е бил спрял на спешна площадка, и по-късно се удря в дърво. Има 3-ма починали и 9 ранени, един от които с тежка черепно-мозъчна контузия, пътували с рейса. Няма потърпевши пасажери от лекия автомобил. Пътят в сектора е краткотрайно затворен. На място има екипи на полиция, пожара и „Спешна помощ“.

В рейса са пътували общо 25 индивида. Двамата водачи са арестувани.

Участъкът ще остане затворен най-малко до обяд. Автомобилите се пренасочват през Самоводене, Ресен, Обединение и П. Тръмбеш. Причините са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Разследването на тежкия пътен случай ще бъде поето от следователи от Национална следствена работа. По късно на мястото на злополуката ще дойдат следователи, които ще извършат спомагателен оглед.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР