Тежка катастрофа край Симитли. Загинала е една жена, а друга

...
Тежка катастрофа край Симитли. Загинала е една жена, а друга
Коментари Харесай

Кърваво меле на Е-79 с жертва и пострадал. Движението е затворено в двете посоки

Тежка злополука край Симитли. Загинала е една жена, а друга е потърпевша, заяви bTV.
По първична информация е станал конфликт сред два автомобила на път Е-79 при разклона за село Полето.
Пътят е затворен и в двете направления. В посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ леките и лекотоварните коли се пренасочват през Симитли.
В посока София трафикът се пренасочва през Крупник.
Товарните коли изчакват на място.
Временно е лимитирано придвижването и в двете направления по път I-1 Благоевград – Кулата в региона на с. Черниче заради ПТП. Въведен е обходен маршрут за леките коли: п.в. Симитли – общински път с. Черниче – п.в. Брежани и назад. Тежкотоварните коли изчакват на място. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “, прецизират от АПИ.
Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик.
По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.​
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР