Технологичният гигант Епъл представи днес първото си устройство за смесена

...
Технологичният гигант Епъл представи днес първото си устройство за смесена
Коментари Харесай

Apple представи първото си устройство за смесена реалност

Технологичният колос " Епъл " показа през днешния ден първото си устройство за " смесена " действителност, наименувано " Вижън про " (Vision Pro), съобщи Франс прес.

Понятието " смесена " действителност отбелязва комбиниране от виртуална и увеличена действителност. По този метод " Епъл " навлиза в една територия, в която до момента главен състезател беше " Мета ".

" Смесването на цифрови наличия с действителния свят ще разреши да бъдат основани нови чувства, на каквито до момента не сме ставали очевидци до момента ", съобщи ръководителят на " Епъл " Тим Кук при представянето на новия артикул.

Засега продажната цена на устройството не е оповестена, само че съгласно специалисти тя ще бъде към 3000 $.

С помощта на устройството потребителите ще могат да се " потапят " в паралелни вселени и да избират степента на " потапяне " чрез бутон, с който се контролира дисплеят и с който може да се минава от увеличена действителност (което значи наслагване на виртуални детайли върху картини от действителността) към виртуалната действителност (състояние на цялостно " потапяне " ), съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР