Техният инат доведе до това, че отново се връщаме в

...
Техният инат доведе до това, че отново се връщаме в
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Борисов отхвърли предложението на ,,Промяната“ и прати в ъгъла: В изолация сте!

Техният дебелоглав докара до това, че още веднъж се връщаме в изходна позиция. Преди време предложих преди да се раздадат мандатите да се направи сходен документ. И по-късно да се търси болшинство. Ние предложихме подобен вид, само че не се одобри. Сега се предлага същото. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията във връзка оферти документ от „ Продължаваме промяната “ (ПП), който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

Той дефинира като вялото отношението на партиите към документа и съобщи, че това показвало, че Политическа партия са в изолираност. „ Този документ е жертван на крах “, заключи той.

„ Вътре са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени “, продължи водачът на ГЕРБ.

„ Несериозен е методът, по който се предлага този документ, по тази причина и мисля, че е жертван “, показа Борисов.

Той разяснява и цените на горивата. „ Към началото на август е 3,47 лв., а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът е с 84 стотинки по-евтин. Това, което говорихме тогава, че до момента в който Политическа партия е на власт, от джоба на българина изтича по близо лев за всеки литър, виждате, че сме доста покрай истината. Всичко това е отивало в нечии джобове “, съобщи ръководителят на ГЕРБ.

„ Това, че „ Промяната “ си отпътува скоропостижно, донесе единствено разцвет и не толкоз надълбоко бъркане в джоба на българина. Това е реалност “, акцентира Борисов.

Той изрази задоволството си, че служебното държавно управление е подписало контракта за съдействие с Турция, след което напомни, че съгласно документите с визията, която ГЕРБ е имала за диверсификация на страната, тя е била готова през днешния ден да се подпише подобен документ.

„ Около 6 млн лева дневно са заминавали в нечии джобове. И те в този момент ми оферират проект по какъв начин трябвало да бъде икономическото развиване и осъвремененото развиване на страната. За две години ние видяхме единствено съсипия и спад във всичко “, отсече Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР