Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо се изказа остро към

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо се изказа остро към
Коментари Харесай

Гонзо скочи на фенове и журналисти

Техническият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо се изрече остро към почитателите, които изрекоха своето отрицателно мнение към ръководството на футболната централа по време на евроквалификацията сред България и Сърбия, която приключи 1:1 в Разград. Гонзо насочи рецензии и към публицистите. 

„ Съжляваме,че изпуснахме успеха. Имахме по-чистите голови обстановки и съжаляваме, че не победихме. В съблекалнята им споделих, че се гордея с тях, Искам да виждам националния тим да играе по този метод “, разяснява Иванов.

„ Играхме добре против Черно гора и не заслужавахме да загубим. Играхме по-слабо първо полувреме против Унгария. Срещу Литва трябваше да победим, както и през днешния ден против Сърбия. Този тим има капацитет “, добави техническият шеф на БФС.

„ Поздравявам президента на БФС Борислав Михайлов, треньорския екип, футболистите “, продължи той.

„ Имаше част от публиката, която не искаше България да победи. Имаше хора, които пристигнаха предумишлено да плюят по президента и по тима. което граничи с тотална глупост “, добави Иванов.

„ Има доста публицисти, които изрекоха мнение, а нямат компетенцията да приказват за футбол. Да се въздържат много-много от мнения, тъй като не е тяхната материя, тъкмо. “

„ Да кажеш, че тимът не е играл добре. Ние бяхме класа над Литва. Днес показахме, че играем добре. “

„ Няма да стане с някаква съпротива, която да настройва клубовете. Няма да стане по този метод. Работим с детско-юношеския футбол и показахме, че може да работим. Ние имаме вяра, че ще имаме триумф с тези футболисти. “

„ Черна гора с една наша неточност ни победиха. Един треньор се пробва да построи тим с млади футболисти, с бъдеще за идващите седем години, а ние започваме всички да го подлагаме на критика. Това ли желаеме да създадем? Искаме да провалим националния тим с платени хора. България води и те викат срещу България “, ядоса се Гонзо. 

„ Това ли ще бъде новото държание на продължаваме смяната в българския футбол? Това ли ще бъде? Ако желаеме българският футбол да има триумф, би трябвало да бъдем обединени всички – президенти, треньори, шефове, всички дружно. Тези хора, които желаят да вземат властта не виждам да са обединители, а са разединители. Аматьори “, приключи Георги Иванов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР