Теди Велинова и Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка не

...
Теди Велинова и Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка не
Коментари Харесай

Теди Велинова и Черната Златка прехвалиха децата си

Теди Велинова и Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка не могат да се нахвалят с 6-годишните си отрочета.

 

Ако може да се има вяра на думите им, то и двете са родили супер гении. Златка останала толкова впечатлена от качествата на дъщерята на Теди, че желала да я запознае със сина си, който имал съвсем същите забележителни умения като нейните. Велинова обаче не била чак толкова навита на запознанство.

 

Бившата жена на доктор Ангел Енчев съобщи в обществените мрежи: „ София е на 6… Проходи на 10 месеца, приказва български, британски и гръцки език. Сутрин става сама и се облича за учебно заведение, може да мие чинии, да пуска пералня, оказва помощ ми, когато съм изморена, прави ми лимонада с лайм и ягоди. Имитира всяко мое придвижване и дума, тъй че не се сюрпризирам, че може да ме снима, до момента в който съм заспала на дивана. Добре, че най-малко ме е хванала със затворена уста “.

След тези думи, Велинова демонстрира и фотографията, направена от щерка й.

 

Впечатлена от написаното, Златка Димитрова побърза да отвърна с хвалби за сина си.

Ето какво гласи постът й в обществената мрежа: „ Миро е на 6. Проходи на година, приказва, с изключение на нашият роден, и съветски, облича се самичък, някой път поставя нещо наобратно. Лимонада не ми прави, само че оказва помощ много. Ще би трябвало да ги срещнем “.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Теди Велинова Черната Златка Златка Димитрова д-р Ангел Енчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР