Тед Гондер днес е на 29 и отглежда тримата си

...
Тед Гондер днес е на 29 и отглежда тримата си
Коментари Харесай

Твой ред е да носиш детето на корема си 9 месеца

Тед Гондер през днешния ден е на 29 и отглежда тримата си синове. Признава си, че е преосмислил надълбоко света и своето място в него, откогато е станал татко. Пише писмо до себе си, към миналато, когато е бил на 24. Публикува го в Инстаграм и над 170 хиляди души се подписват под максимите му.
Аз съм на 29 и с жена ми Франческа имаме три деца, които тя износи и роди като същинско профи. Ето какво бих споделил на себе си, когато бях на 24 и без деца, на предишното си аз за това, какво е да си подкрепящ сътрудник.Милата ти жена носи детето в корема си 9 месеца. Твой ред е. Носи детето на корема си още 9 месеца при всяка опция. Това освен ще помогне на дамата си да се възвърне, само че и ще направи връзката ти с детето по-здрава, в сравнение с можеш да си представиш.Милата ти жена кърми и колкото и прелестно да е това, изморява. Затова си задължен да сменяш всеки памперс, започвайки от първия. Отвращението ще ти мине бързо. Така ще предотвратиш несъответствието в връзките, а когато приятелката на жена ти се оплаче, че мъжът й въобще не й оказва помощ и поддържа,  Франческа ще сияе от горделивост.Всяка заран й прави безкофеиново кафе. Дори в случай че тя не го изпива, тъй като ще си легне да доспи, откакто ти тръгнеш за работа или да заведеш децата в детската градина. Тя цяла нощ не е спала и е хранила бебето – помогни й да стартира деня с презареждане. Постоянно повтаряй на жена си какъв брой е красива. Особено в моменти, когато се усеща най-уязвима и когато не харесва наедрялото си тяло. Напомняй й какъв брой доста е постигнала. Всичките й органи са били притиснати и тя е качила 20 кг, с цел да роди дете, което ще бъде скъп подарък за целия ти живот. Помогни й да резервира позитивните си цели, всеки ден, ден след ден.Поемай ударите върху себе си. Хормоните ще я докарват до полуда преди и след раждането. Понякога тя ще излиза отвън кожата си и ще приказва неща, които не би споделила преди. Но тя се усеща сякаш е с махмурлук, надрусана с кафе и стероиди – и всичко това по едно и също време. Помни, че твоята работа е да й окажеш помощ да премине през всичко това, даже когато езикът й е толкоз изострен, че може да те пореже. Скоро тя ще се върне към естественото си положение и ще ти е признателна, че си бил въздържан и си съумял да не наливаш масло в огъня и да й прибавяш още страсти.„ Писмото на моя мъж дявол „ вирусно “ и се гордея, че неговият пост притегли толкоз внимание – написа дамата на Тед Франческа. – Заслужено е. Потресаващо е, какъв брой доста дами тагнаха в мненията си мъжете си, с цел да им благодарят за поддръжката, която получават от тях. Обществото има потребност от деца, които са обгрижени от екип. Нека родителите им да са първият подобен екип ". 
Франческа не отхвърля, че от време на време спорят и се карат с мъжа си. Но след всеки спор се учат и израстват дружно. При това могат и да си викат отвреме в точния момент, само че най-после постоянно се питат: " Какво можем да създадем по различен метод идващия път? "
Каква е тайната на фамилния живот?„ Зад всяка здрава връзка постоянно стоят двама, абсолютно и непрекъснато инвестиращи в личното си израстване, и в израстването на другия – написа Франческа. - Любовта — това е интензивно положение, не бездейност. Глагол, а не съществително. Аз се връщам към дребния си фамилен мехур без фалш и искра, с един куп момчета, с пране, мръсни чинии, пари, които би трябвало да се изкарат, с бизнес, който следва да бъде стартират. Алилуя. "
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР