Тече процес на разширяване коалицията на Продължаваме промяната и Демократична

...
Тече процес на разширяване коалицията на Продължаваме промяната и Демократична
Коментари Харесай

Атанасов: Коалицията с ПП ще става по-широка

Тече развой на разширение обединението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", разгласи съпредседателят на партийното обединение Атанас Атанасов.

" Трябва да има среща с " Ние идваме през днешния ден ", с няколко политически сили и НПО-та са извършени срещи ", означи той в ефира на Нова ТВ.

Лидерът на ДСБ отхвърли да разяснява дали новата коалиция ще усъвършенства резултатите на двете партии поотделно. И означи, че организацията -  " Тренд ", показала данни за това какъв ще им е резултатът, е направила това преди те да разгласят общото си явяване. Въпреки, че от организацията са подчертали този факт.

" Не е ли операция това? И въпросната организация, и тези които финансират тази организация, е ясно, че са свързани с ГЕРБ ", отсече той.

Според Атанасов има изцяло обществени доказателства за нарушение на Конституцията от страна на Румен Радев, поради които е необходим импийчмънт.

" Президентът е стожерът на мира - но на съветския мир (явно игра с понятието за " Руский мир ", в смисъла на  " свят ", б.р.). Не сме партии на войната - ние сме за преустановяване на войната, само че не може това да стане при изискванията на агресора.

Господин президентът се държи като монарх ", съобщи той.

Попитан дали въпреки всичко счита, че ще надминат предходния си обособен резултат с общото явяване на вота, водачът на ДСБ означи:

" Искате от днеска да си сложа примката на врата и да кажа - като еди-какво си, дърпаме въжето? Моля ви се. "

Той означи, че още нищо не е решено за листите и че самичък не знае къде в страната ще води такава. Не е и подписал " листа с името на Божанков " - бившия депутат от Българска социалистическа партия, за който стана ясно, че ще води листа, само че загатна, че " то може да е контрактувано... ".

Според Атанасов обаче няма да има търкания с Политическа партия поради листите - и двете обединения ще окуражават преференциалния избор.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР