Тече модернизация на граничен контролно-пропускателния пункт "Калотина". Това е първият

...
Тече модернизация на граничен контролно-пропускателния пункт "Калотина". Това е първият
Коментари Харесай

Борисов се похвали с модернизацията на Калотина и отсече: Такъв ремонт не е имало от 30 г.

Тече рационализация на граничен контролно-пропускателния пункт "Калотина ". Това е първият му ремонт с подобен мащаб от повече 30 години насам. Това написа министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила си във Facebook.

Той добавя, че 95% от дейностите по първата фаза на ремонта са изпълнени. Министър-председателят прецизира, че се реорганизира обработката на товарни коли, инсталират се нови везни. Борисов декларира още, че се основават все по-добри условия за по-бързо прекосяване на пасажери и транспортни средства.

До дни ще бъде подписан контракт за втората фаза на ремонта, която е на стойност 30 893 200 без Данък добавена стойност. Ще се свърже строящата се Автомагистрала "Европа " с граничния пункт. Ще бъдат построени нови трасета за пасажери и товарни коли, както и цялостна нова инфраструктура. В момента през "Калотина " минават около1400 товарни автомобила на денонощие, добави министър председателят в обявата.



,,След привършване на ремонта потенциалът на пункта доста ще се усили. Това ще е доста потребно за бизнеса, за хората и за туризма. С разширението и модернизирането на "Калотина ", с дострояването на Автомагистрала "Европа " от и за България ще се пътува доста по-бързо'', написа още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР