Театърът ще направи децата с увредено зрение по-уверени. Това е

...
Театърът ще направи децата с увредено зрение по-уверени. Това е
Коментари Харесай

Театърът в помощ на деца с увредено зрение

Театърът ще направи децата с повредено зрение по-уверени. Това е задачата на плана „ Приложен спектакъл в поддръжка на деца и младежи с повредено зрение “, показан през днешния ден, съобщи БГНЕС.

Главната цел на плана е да подкрепи дейното приобщаване, насърчаването на равните благоприятни условия и дейното присъединяване и пригодността за претовареност на деца и младежи с повредено зрение.

Зорница Станева, началник на плана, изясни, че под прибавен имат поради спектакъл, който не е ориентиран към аудитория, за аудитория, а който изисква от хората да вземат участие в него и да го употребяват за личното си персонално развиване. „ Насочихме плана към деца и младежи с повредено зрение, тъй като към този момент станахме очевидци по какъв начин театърът оказва помощ за насърчаване на физическа и вербална убеденост, а на младежите с повредено зрение такава доста постоянно им липсва. И това действително ги слага в обстановка на изолираност “, сподели тя.

С прибавен спектакъл децата ще бъдат научени по какъв начин да употребяват всички благоприятни условия на тялото, да се показват физически, тъй че за отсрещната, зрящата страна, методът, маниерът на връзка да бъде допустимо най-лесен за разбиране.

„ Така че с някои дребни трикове и извършения, ние ще помогнем на децата да развият убеденост в връзката, ще ги научим какъв брой значимо е да се слушат, тъй като доста постоянно това им липсва. Ще ги създадем способни да показват своите мисли, планове, предпочитание и желания, тъй че отсрещната страна да схване сериозността на изявлението, валидността на изявлението “, изясни Зорница Станева.

Тя сподели, че с изключение на с децата, желаят да работят и с по-широка публика, с родителите, с цел да покачат и тяхната увереността, храброст, вярата във опциите на техните деца. „ Искаме да ги създадем по-способни да оказват помощ на децата да станат самостоятелни хора ”, уточни Станева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР