Те вече разбраха, че както се работи в Европа, така

...
Те вече разбраха, че както се работи в Европа, така
Коментари Харесай

Борисов запаши Киро и Асен: Ей, и аз съм сърдит. Аз не съм клошар! Като искате – сваляйте се

Те към този момент схванаха, че както се работи в Европа, по този начин би трябвало да се работи и в България. Трябва да има коалиционно съглашение “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка  ултиматумите, които от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) сложиха на ГЕРБ в петъчния ден .
„ Ние имаме една декларация – „ Мария-Денков “ и я съблюдаваме. Те си назначиха министрите, зам.-министрите, не ни питаха.
Химикалът е в Денков, надолу поголовно подменят всичко, и ни слагат още 7 условия “, разяснява той и добави: „ Вместо да седнем и да създадем съдружно съглашение, другото е  Сърдитко Петко. Ами и аз съм ядосан. Аз не съм клошар „, уточни той.
С една дума,  те узурпираха цялата власт и в този момент готвят локалните избори през това „, уточни Борисов.
„ Вчера споделят ще си смъкват личното държавно управление.  Свалете го , отново идва Радев, отново няма държавно управление “, предизвести Борисов.
„ На България й писна от войни, желае нещо да се работи, да се случва. С написаното ни споделят: „ Всичко, което споделяме, вие ще го изпълнявате “.
Не знам за какво от „ Възраждане “ изпитват боязън тези хора. Те не са страшни. Ще станат страшни, в случай че стартират с административни способи да ги стопират.
Колегите от „ Възраждане “ настояват, че са за еврото от 43-та година. Ние сме за еврото 2023 година Ами тогава да приемем компромис 2024 година Пряко сили 1 януари 2025 година Ето, още отстъпки.
Парламентът може и да забрани референдума, само че може и да промени датата му “, разяснява Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР