Те ще придобиват ценни практически знания и умения в реална

...
Те ще придобиват ценни практически знания и умения в реална
Коментари Харесай

А1 приветства 16 даровити студенти в своята Лятна академия

Те ще получават скъпи на практика познания и умения в действителна бизнес среда в сферата ИТ, мрежа и услуги и финанси
16 студенти от разнообразни специалности, отличили се с ослепително показване в разнообразни просветителни начинания през годината, се причислиха през днешния ден към екипа на. Лятната академия на компанията дава опция на младежите да работят по разнородни действителни планове и да придобият на практика опит в направленията „ Информационни технологии и цифрова промяна “, „ Мрежа и услуги “, и „ Финанси “. Участниците в третото издание на Лятна академия са представители на Техническия университет – София, Университета за национално и международно стопанство (УНСС) и Технологичното учебно заведение „ Електронни системи “ (ТУЕС).

Миглена Узунова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Радвам се, че мога да ви поздравявам през днешния ден с „ Добре пристигнали “ в света на технологиите и Лятната академия на А1. За нашата компания постоянно е било от основно значение да поддържаме младежите при старта на професионалния им път, както и да ги насърчаваме да не престават да учат и да се развиват. Вярвам, че през идващите три месеца ще научите доста от едни от най-хубавите експерти в своята област в страната. Пожелавам ви да продължавате да сте все по този начин дейни, любознателни и новаторски и отсега нататък. На добър час! “

Това е третото издание на, която започва за първи път през 2019 година Тогава в нея се включиха студенти с ползи в областта на осведомителните технологии, мрежа и услуги и маркетинг. За да се включат в Лятната академия студентите демонстрираха освен отлична теоретична подготовка по време на редица партньорски начинания през миналата година, само че и демонстрираха интерес и мотивация. Лятната академия на А1 ще продължи до 30 септември, а през трите месеца участниците ще получават месечно заплащане за труда си, и ще могат да се възползват от служебна карта и телефон, в допълнение здравно обезпечаване и други обществени придобивки. След привършване на академията 84% от участниците в предходните две издания се причислиха към екипа на А1 за непрекъснато.

Лятната академия е част от редица, които А1 развива през годините, измежду които са партньорства с водещи университети, целогодишна стажантска стратегия и други Стажантската стратегия на А1 се организира към този момент от над 15 години. Всяка година тя дава опция на десетки дейни и амбициозни младежи да наградят и разширят своите познания и умения в действителна бизнес среда. От началото на стажантската стратегия през 2005 година до момента в стажантската стратегия на А1 са се присъединили общо над 1000 стажанти, от които повече от 30% са останали на непрекъснат контракт след привършване на стажа си. Програмата е целогодишна, платена и продължителността й е съобразена с самостоятелните желания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР