Те се опитват да страхуват хората“, казва Кики. На някакъв

...
Те се опитват да страхуват хората“, казва Кики. На някакъв
Коментари Харесай

Топ журналистка накара Киро да замълчи завинаги: Той е гробокопачът на нов път за България

„ Те се пробват да опасяват хората “, споделя Кики. На някакъв бебешки език. Правилният израз е: пробват се да плашат хората. А не да ги опасяват. Само двугодишно детенце може да опасява играчките си. На Кики не му е стигнало снощното излагане, измил си е очите и е дошъл в Народоосвободителна въстаническа армия. Да адресира великите си мисли и да брои неприятните троянски коне. Обича да взема решение международната газова политика. Само той може за една седмица да направи България самостоятелна от съветския газ, като купува през съветски медиатори. А персоналното си обогатяване, Кики показва настойчиво за пътеводна светлина за страната.

„ Има огромна възможност да сме първа политическа мощ “, оповестява комикът. Комик, комедиант, но схваща от кое място да прибере. Днес към този момент Кики желае Борисов не просто да се отдръпна, а и Томислав да не го замества, щото по този начин Борисов нямало в действителност да се е отдръпнал. Човекът е прочувствен и снощният случай в бТВ го е настроил против Томислав. Концепциите на Кики в политиката са от час за час, според от кристалите и обстановките.

В живота не стават нещата като седнеш на масата и кажеш, „ аз желая или не желая това или това “. В живота би трябвало да направиш по този начин, че нещата да се случат. Кирил Петков през днешния ден показва персоналните си детски страсти към политическите си врагове за някаква велика държавна идея. А в действителност идеята я провали тъкмо той с голям тропот. Със своята нелепост и цялостна некадърност. Кирил Петков ще продължи да досъсипва Политическа партия и когато влязат в Народното събрание. Мисля, че Кики е гробокопачът на какъвто и да е нов път за България. Човек би си помислил дори, че Кики е злонамерена инфилтрация за съсипване на плана, който беше умислен. Ако съм на ГЕРБ, Кики ще си го вардя доста. Такъв радостен конкурент, претъпкан с неточности и недоразумения, е най-хубавото, което може да им се случи. Кикито дефинира Корнелия като „ войник “! Както споделят античните: Asinus asinum fricat.

Посредствеността постоянно се сплотява, самохаресва и унищожава всичко свястно към себе си. Светът на безсилието ражда собствен лъжовен свят, който се саморецитира като популярен и сполучлив. Наистина жалка история. От упоритост, за която няма качества, всеки простак може да почине.

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР