Те са двойка от години, направо истинско семейство, без да

...
Те са двойка от години, направо истинско семейство, без да
Коментари Харесай

Болезнен удар след раздялата разтресе хайлайфа: Приятелката на Павел точи лиги по Венци Венц

Те са двойка от години, напряко същинско семейство, без да са вдигали женитба. Затова и стотици останаха шокирани от реакцията на Кристина Нгуен – дамата на Павел Николов.
Както знаем, дуетът на Павел и Венци Венц изненадващо се разпадна и двамата поеха в разнообразни направления. Разбира се, става дума за скандал и спор на ползи, след който досегашните другари и „ братя “ не могат да се гледат.
И тъкмо в този момент, дни след гърмежа от разпада на дуото им, Венци Венц пусна своето първо независимо парче, с цел да може… обичаната на Павел да му се „ постави “. Да, красивата виетнамка Кристина Нгуен първа популяризира песента на Венци като я разгласява на личната си стена в мрежата и даже му сложи сърчице.
Това се одобри като замърсен удар и изменничество към Павел, който несъмнено, не си и намерения да направи същото за някогашния си приятел. Интересното е, че дни по-късно парчето към този момент не можеше да се открие на страницата на Кристина, което безспорно значи, че е имало скандал сред нея и Павел.
„ Тая патица не се ли е ориентирала до момента, или още избира сред двамата?! Ако съм на Павката, да съм й бил шута, най-малко за месец, та да се научи “, разясняват почитатели на Николов в нета, написа Crimesbg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР