Те идват от бъдещето с категоричността на настоящето, те са

...
Те идват от бъдещето с категоричността на настоящето, те са
Коментари Харесай

ALI с лайв от легендарното Първо студио на БНР

Те идват от бъдещето с категоричността на сегашното, те са. Али Абдала (вокали и китара), Калоян Димитров (бас китара), Петар Шварц – китара, Антони Иванов (китара), Орлин Станчев (барабани) и Емил Доков (беквокали) са в основната роля на Епизод 13 на – серия от специфични концерти от именитото Първо студио на Българското национално радио.

Тази събота, 28/01, е излъчването на Епизод 13 на, който идва със съучастието на и показва различното рок събитие на българската музикална сцена.  Премиерата е тъкмо в 16:00 по едно и също време по БНР Радио София и в формалния YouTube канал на
-->
Музикалното премеждие на бандата, основана доскоро повече от две години органично сред другари, включва пет (от пет!) сингъла Номер 1 в националните рок ранглисти, лоялна почитател база, два хедлайн фестивала Rebel Rebel, съпорт за обичана европейска група De Staat, селекция за музика в реклама на интернационална фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ, а към този момент – и публично сниман концерт и то в именитото Първо студио на БНР! По думите на Али Абдала, движещата изобретателна мощ на ALI, това е може би „ най-якото нещо, което ни се е случвало “. Сетлистът за включва и три безусловно нови песни, които групата извършва публично за първи път за предаването.



е продължението на предаването от ефира на БНР - Радио София с Мартен Роберто и отдадено на изкуството и музиката. Предаването има за цел да бъде платформата, която дава на слушателите най-качествената селекция от поп, соул, рок, фънк, R&B музика., като главен проводник на квалитената, съвременна, международна и българска музика създадава серия от извънредни осъществявания на най-хубавите и известни български музиканти онлайн от студиото на БНР. Съучастник на Радио София в Епизод 13 е самостоятелното обединяване на свободни актьори - блестяща селекция от най-хубавите инди рок банди от България.

ALI @Musicology сетлист:

I Come From The Future

Purification

Bliss+Blasphemy 

Don’t Hate Me

Reach Outside

Toaster

             

Премиерата на Епизод 13 на Musicology Live с рафинирания и самоуверен рокендрол и откровени лирики на ALI, е тази събота, 28/01 | 16:00 по БНР Радио София и в YouTube канала

са:

Али Абдала, вокали и китара

Емил Доков, беквокали

Калоян Димитров, бас китара

Петар Шварц, китара

Антони Иванов, китара

Орлин Станчев, барабани

***

@Spotify

@Bandcamp

@Facebook  

@Instagram

@Soundcloud

@Youtube
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР