Те го плюят, то вика дъжд вали“. Това е т.нар.

...
Те го плюят, то вика дъжд вали“. Това е т.нар.
Коментари Харесай

Контрера сдъвка „тарикатите“ Кирчо и компания: Те го плюят, то вика „дъжд вали“. Това е т.нар. промяна

Те го плюят, то вика „ дъжд вали “. Това е така наречен смяна. ППДБ не извършиха нито едно от обещанията си, които обилно ръсеха по площади, телевизионни студиа и от трибуната на Парламента години наред. Нито едно. За сметка на това счупиха страната, каквото пипнаха – унищожиха. Така сдъвка крепко заместител водачът на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант Карлос Контрера своите „ другари “ от ППДБ.
Публикуваме поста без редакторска интервенция:
От ППДБ отново са развързали торбата с лъжите. Шарлатанинът си е самозванец. Дори хващан по бели гащи, че лъже, маже и мами, той отново опитва същите номера още веднъж и отново…защото до момента в който има балъци, ще има и тарикати.
ППДБ възприемат гласоподавателя в необятен смисъл и личния си електорат в стеснен смисъл като „ балъци “. В ролята на тарикатите са Христо Иванов, Кирил Петков, военачалник Атанасов, Асен Василев, Иво Мирчев и компания. Едни и същи предъвкани и до болежка омръзнали лафове за правосъдна промяна отново се сервират, само че в нова опаковка. От дни ни заливат с изявления, мнения и видео клипове за правосъдна промяна. Тези същите, които омазаха Конституцията, които не направиха никаква правосъдна промяна и седнаха да ръководят с ония, които плюеха от заран до вечер.
Идат избори и политическите шмекери отново изпълзяха да ни пробутват избавление, промени и ярко бъдеще. Шмекерът е хитрец, тъй като е безочлив до безсрамие, нагъл и дебелокож. Те го плюят, то вика „ дъжд вали “. Това е така наречен смяна.
ППДБ не извършиха нито едно от обещанията си, които обилно ръсеха по площади, телевизионни студиа и от трибуната на Парламента години наред. Нито едно. За сметка на това счупиха страната, каквото пипнаха – унищожиха.
И в този момент още веднъж с малко маркетинги, нова опаковка отново вървят да изясняват, че този път, в случай че ги изберете, ще стане работата. Преоблякъл се Илия – отново в тия, споделя мъдрият български народ.
Ще допуснем ли шарлатаните да излъжат отново България? Мисля – не. И не би трябвало! Затова на 9 юни гласуваме против шарлатаните!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР